2020-09-03 15:50:14

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE 2020./2021.

Nastava počinje u ponedjeljak 7. rujna 2020. godine i izvodit će se, kao i dosad, u jednoj smjeni za sve učenike od 1. do 8. razreda uz poštivanje mjera kojih se svi moramo ozbiljno pridržavati sukladno uputama o sprječavanju i suzbijanju epidemije COVID-19.

Učenici od 5. do 8. razreda pohađat će nastavu s maskama. Prvi dan učenici bi trebali ponijeti svoje maske, a za naredni period maske će im osigurati osnivač, Dubrovačko – neretvanska županija.

Učenici od 1. do 4. razreda ne trebaju nositi maske u učionici.

Svaki razred će imati svoju učionicu. Učenici će u školu ulaziti na različite ulaze, a raspored učionica, ulazaka i odmora objavit ćemo naknadno.

Školski prijevoz će biti organiziran kao i dosad, ali svi učenici koji se koriste prijevozom u autobusu moraju koristiti maske, u suprotnom ih vozač neće pustiti u autobus. Preporuka je da svi učenici koji su u mogućnosti dolaze u školu pješice ili da ih dovoze roditelji.

Detaljne upute za roditelje možete pročitati OVDJE.

Zbog epidemiološke situacije ove godine nismo u mogućnosti organizirati svečanu priredbu za prvaše. Svi roditelji prvaša bit će telefonski kontaktirani od strane učiteljice koja će ih obavijestiti o vremenu i mjestu prijema. U pratnji učenika prvih razreda može doći samo jedan roditelj.

Molimo roditelje da redovito prate školske mrežne stranice.

Svim učenicima i njihovim roditeljima želimo uspješnu i zdravu novu školsku godinu!


Osnovna škola "Župa Dubrovačka" Mlini